O nama

KGH Inženjering D.O.O je preduzeće osnovano 2000 godine, sa sedištem u Zaječaru.

U posao smo ušli ambiciozno i sa željom da obogatimo tržište kvalitetnijom ponudom robe i usluga iz oblasti termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike.

Zahvaljujući tržišnoj konkurentnosti i kvalitetu usluga koji pružamo, naše usluge su se proširile i van tertorije Timočke krajine.

Od februara 2011, posle 11 godina rada sedište firme je premešteno u novi proizvodno poslovni objekat od preko 2000 m² na ulasku u Zaječar iz pravca Beograda.

U novom objektu su objedinjene sve službe i usluge KGH Inženjeringa:

  • Proizvodna hala
  • Tehnička priprema i projektni biro
  • Pogon za plastificiranje
  • Pogon za sečenje CNC plazmom
  • Prodavnica
  • Magacinski prostor

Osnovne delatnosti

Proizvodni program

Ljudstvo

KGH Inženjering odlikuje timski i sinhronizovan rad.

Ljudski faktor je i u našem poslu, jako bitna stavka. Zato smo naše preduzeće u startu formirali od iskusnih, pouzdanih i stručnih ljudi, kako bi povereni poslovi bili na vreme urađeni , uz kvalitet koji obezbedjuje obostrano zadovoljstvo proizvodjača i kupca.

Upošljeni radnici shodno poslovima na kojima su angažovani poseduju sve neophodne ateste i licence.

Ukoliko želite da postanete deo našeg poslovnog tima a imate želju da radite u skladnom i funkcionalnom kolektivu, pozovite nas i proverite imamo li potrebu za znanjima i kvalitetima kojima vi raspolažete .

Oprema
U proizvodnom i uslužnom procesu KGH Inženjeringa nalaze se pouzdane mašine i alati, odličnog kvaliteta.

Istorijat, misija i vizija

Menadžment firme KGH Inženjering d.o.o. sačinjavaju Direktor Vojkan Morarević i zamenik direktora Dejan Madić,  koji upravljaju i kontrolišu funkcionisanje firme.

Trenutni broj zaposlenih je 32 (tri žene).

Osnovna delatnost KGH Inženjering d.o.o. od osnivanja pa do 2010 godine bila je izrada instalacija grejanja, ventilacije i hlađenja individualnih i industrijskih objekata.
Februara meseca 2011 godine firma je preseljena u novu halu i krenulo se u povećanje proizvodnje ranije osvojenog trajnožarećeg kotla i intezivno je otpočelo osvajanje novog proizvoda kotla za automatsko sagorevanje sitnih ugljeva i peleta.

Kvalitet proizvoda je elementarna prednost preduzeća KGH Inženjering d.o.o. u prilagođavanju željama kupaca i postizanju maksimalne kreativnosti u podsticanju rasta i razvoja, pa je i težište svih aktivnosti fokusirano na njegovom održavanju i permanentnom podizanju.

Pored kvaliteta izvedenih radova, poslovanje preduzeća KGH Inženjering d.o.o. karakteriše konstantan obim proizvodnje, stalno uvođenje novih tehnologija i širenje proizvodnog programa.

Od svog nastanka, pa do danas, misija KGH Inženjering d.o.o. je konstantno pomeranje standarda poslovanja na jedan viši nivo gde će klijenti po pristupačnoj ceni i u dogovorenom roku moći da dobiju kvalitetan proizvod.

Svrha postojanja, rada i razvoja KGH Inženjering d.o.o. je ispunjenje značajne društvene uloge u zadovoljenju potreba potencijalnih klijenata odgovarajućim proizvodima najvišeg kvaliteta.

Vizija KGH Inženjering d.o.o. je da postane regionalni lider u oblasti izrade termotehničkih instalacija i proizvodnje kotlova, da bude predvodnik na području Srbije po kvalitetu proizvoda iz ove oblasti. To planira da ostvari strategijom konstantnog ulaganja u razvoj i modernizaciju postojećih prodajnih i proizvodnih kapaciteta, te kroz dalju modernizaciju i širenje proizvodnog programa . Na taj način će svojim kupcima moći da ponudi raznovrsniji proizvod, a samim tim i unapredi ukupno poslovanje firme.

U prethodnom periodu razvoja firma je poslovala u uslovima koji su bili nasleđeni, a delom i nametnuti.

Rastom i razvojem firme neophodno je poslovati po tačno određenim standardima (ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001) kako zbog zakonske regulative, tako zbog mogućnosti izvoza i lakše kontrole procesa.

Firma KGH Inženjering d.o.o. u narednom periodu ima za cilj proširenje svojih kapaciteta kao odgovor tražnje trzišta. Uključivanje u rad sa velikim sistemima, izrada robnih marki za velike sisteme gde bi bilo uključeno i tržište bivše Jugoslavije, proširenje svog proizvodnog asortimana kao i proširenje sopstvenih montažerskih kapaciteta uslovili su potrebu za proširenje postojećih kapaciteta i nove investicije u infrastrukturu i proizvodnju.